E-mail  
Jelszó
főoldal
 
teljes árlista
 
magunkról
 
árkalkulátor
 
kapcsolat

Magunkról

Célunk egy mindenki számára könnyen és kényelmesen elérhető, ingyenes el- és visszaszállítással működő ruhatisztító szolgáltatás bevezetése. Tudjuk, hogy mindez csak megfizethető árakon, gyors határidővel és kiváló minőségű szolgáltatással valósítható meg. Ennek érdekében egy teljesen egyedi logisztikai rendszert dolgoztunk ki, illetve építettünk fel. Cégünk az egyetlen olyan vállalkozás Magyarországon, amely a ruhatisztítás tekintetében egy kézben tartja a rendelésfelvételtől a szállításokon keresztül, a tisztítási eljárásokon át a teljes folyamatot, illetve egész Budapesten (és bizonyos városokban és településeken) bárhonnan igénybe vehető.

Telefonos kollégáink is szakemberek, így Megrendelőink minden esetlegesen felmerülő kérdésre készséggel tudnak válaszolni.

A szállítást végző területi képviselőinket szakmai alapképzésben részesítettük, így a legtöbb kérdést Ők is meg tudják válaszolni.

A kiváló tisztítási minőséget minimálisan évtizedes tapasztalattal rendelkező, a szakmában dolgozó legjobb kollégák biztosítják.

Tekintse meg állandó Partnereinket, referenciáinkat!

 


rádio spot

Ha segítségre van szüksége a regisztrációval kapcsolatosan, vagy kérdése, észrevétele van a weboldallal, vagy a tisztítással kapcsolatosan, akkor hívjon minket telefonszámunkon, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

Webshop információk

Megrendelés folyamataVállalási feltételekAdatkezelési feltételekÁltalános Szerződési Feltételek

facebook   youtube   twitter
szolgáltatásaink | Teljes árlista | magunkról | kapcsolat
Minden jog fenntartva © TisztítóExpressz
www.tisztitoexpressz.hu | tisztitoexpressz@gmail.com
Telefon: 06 (1) 990 0000