E-mail  
Jelszó
főoldal
 
teljes árlista
 
magunkról
 
árkalkulátor
 
kapcsolat

Vállalási feltételek

 
A textilek tisztítását, illetve kezelését a TisztítóExpressz mindig a gyártó által bevarrt tisztítási útmutató (textil–kresz) szerint végzi el. Amennyiben nem található a textilben tisztítási útmutató, a TisztítóExpressz kizárólag felelősség nélkül vállalja valamennyi szolgáltatás elvégzését. A textil–kresz tartalmától eltérő kezelést a TisztítóExpressz csak az Megrendelő beleegyezésével vagy kifejezett kérésére minden esetben felelősség nélkül vállalja, illetve alkalmazza.
Gombok, csattok, zipzárak, válltömések, és egyéb díszítések állapotáért és meglétéért a TisztítóExpressz semmilyen felelőséget nem vállal.


Irhabundára, bőr termékekre, és szőrmékre kiegészítő vállalási feltételek is vonatkoznak az alábbiak szerint:
1. A bőrtisztítás csak a természetes szennyeződések eltávolítására szolgál.
2. A foltokat és a pecséteket a tisztítás nem távolítja el, esetleg halványítja.
3. Foltokat, pecséteket, kopásnyomokat festéssel sem lehet eltüntetni.
4. A bőrbetegségek (májmétely, szőrtüszőgyulladás, ostorcsapás, fekélyes hegek, hájránc... stb.) a tisztítás után feltűnőbben látszanak, főleg a velúr, irha és hasított bőr ruházatnál, ezek a bőrhibák szintén nem tüntethetőek el még festéssel sem.
5. A bőrruházatnál helyi foltkezelés nem használható.
6. A nappabőr ruházatot tisztítás után célszerű festeni, mert a tisztítás mechanikai hatása miatt a festékréteg kophat, esztétikailag ez festéssel korrigálható.
7. A festés hatására a ruházat egy fokkal keményebb tapintású lehet, ami egy-két napi viselés után a test hőmérsékletétől, a légnedvességtől visszapuhul. A jelenség jó minőségű nappa és nubukbőröknél nem tapasztalható.
8. Csak saját színre történő visszafestést vállalunk, esetleg egy-két árnyalattal lehet a színt sötétíteni.
9. A nyakrésznél, kézelőnél lévő erősen látszó zsíros szennyeződés tisztítható, de ezek a részek kivilágosodnak, mert a képződő zsírsavak a légnedvesség és az oxidáció hatására a bőr felületét megmarják.
10. A világos színű női bőrkabátoknál gyakori az alapozó, hajfesték, táska által okozott elszíneződés, ami sajnos maradandó kárt okoz, nem távolítható el maradéktalanul.
11. Ragasztott velúrruházatnál a ragasztó átüthet a színoldalra, sötétebb lesz a ragasztásoknál egy árnyalattal.
12. A bőrruházat, mivel táblás bőrből konfekcionálják, soha nem egyforma minőségű részekből áll. A minőség varrástól varrásig egyforma, de a szomszédos anyag már lehet, hogy más állat bőréből készült, így tisztítás, festés hatására enyhe színeltérések, tapintásbeli különbségek előfordulnak.
13. A bőrruházat nem vízálló, eső hatására foltok képződnek rajta, ez leggyakrabban a sertésvelúr ruházatra jellemző.
14. A szőrmebundák használatánál a leggyakoribb hiba a sárgulás, ami egy oxidációs folyamat, nem lehet tisztítással helyrehozni.
15. Azok a szőrmebundák, amelyek erősen hullatják a szőrmerészt, illetve a varrások mentén szakadozottak, nem tisztíthatóak.
16. Amennyiben vita merülne fel az elvégzett munka minőségével kapcsolatban, a Igazságügyi szakértői vizsgálat pártatlan szakvéleménye a mérvadó. Amennyiben a tisztítót felelősség nem terheli, a szakvélemény készítésének díja az Ügyfelet terheli.
17. Amennyiben a cégünkhöz leadott ruhadarab (az Igazságügyi szakértői vizsgálat szakvéleménye, illetve dolgozóink elismerése alapján) a munkafolyamat során károsodott, illetve használhatatlanná vált, a kártérítési összeg megállapítása a Bizományi Áruház Vállalat (BÁV) szakképzett becsüsének értékbecslése alapján történik. Az általa megállapított összeg kerül kifizetésre az ügyfél részére.

 


rádio spot

Ha segítségre van szüksége a regisztrációval kapcsolatosan, vagy kérdése, észrevétele van a weboldallal, vagy a tisztítással kapcsolatosan, akkor hívjon minket telefonszámunkon, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

Webshop információk

Megrendelés folyamataVállalási feltételekAdatkezelési feltételekÁltalános Szerződési Feltételek

facebook   youtube   twitter
szolgáltatásaink | Teljes árlista | magunkról | kapcsolat
Minden jog fenntartva © TisztítóExpressz
www.tisztitoexpressz.hu | tisztitoexpressz@gmail.com
Telefon: 06 (1) 990 0000